Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Erotikus történetek képes leírás - Erotika.tlap.hu
részletek »

Erotikus történetek - Erotika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: erotika.tlap.hu » Erotikus történetek
Keresés
Találatok száma - 9 db
Erotika, sexfilms - Pornmovies

Erotika, sexfilms - Pornmovies

Egy portál tele élménnyel. Nem csak pornó imádóknak. Mindenkinek aki imádja az élvezeteket. Keresd kategóriánk közül azt, ami a izgalmasabb magadnak. Nézd mindezt regisztráció nélkül, légy teli élményekkel otthonról kötelezettségektől nélkül. Valós élethelyzetek elevenednek meg a kamerák előtt, ezzel is fokozva az élvezeteket. Ha elmúltál már 18 éves és élveznéd az izgalmas videókat, akkor a honlapon a helyed. Érdemes rendszeresen látogatni, az újabb feltöltések reményében. Velünk garantáltan jól szórakozol. Kattints és nézz is mindjárt be a portálra.

Erotikus Élménymagazin

Erotikus Élménymagazin

Engedje meg, hogy bemutatkozzam. Frau Anne vagyok, a Magazin megálmodója. Az Internetet böngészve fogalmazódott meg bennem az az elképzelés, hogy létre kell hozni egy helyet, egy interaktív magazint, ahol az emberek gátlásaik alól felszabadulva, ha akarják anonimitásba burkolózva, élvezettel és szabadsággal tudnak olvasni, írni és beszélni a szexről, vagy saját szexualitásukról. A szex egy olyan dolog, ami minden ember gondolataiban szerepel, amiről mindenki ábrándozik, vágyakozik, de amiről sajnos nagyon ritkán, vagy keveset adódik lehetőség beszélni. Ez a Magazin ezt szeretné feloldani. A Magazin egy Olvasói által szerkesztett és bírált gyűjtemény, ami átfogja a szexualitás témájának egészét, és mindenki számára örömet nyújthat, aki csak felkeresi. Mindennapjainkra szokássá vált, hogy a partner nélkül, társ nélkül élő emberek lehetőségeikhez mérten az Internet-en keresik meg a vágyaik kielégítésére alkalmas helyeket, lehetőségeket. Nekik ugyanúgy szeretnék kedvezni Magazinommal, mint azoknak, akik boldog és stabil párkapcsolatban élnek. Egyedül izgalmak után kutató Látogatóimnak ajánlom elsősorban az erotikus Történetek részt. Itt a többi Olvasó által beküldött izgalmas, erotikus történetek közül válogathat, és olvashatja el azokat. A választást megkönnyítendő témák szerint csoportosítva, és a rájuk leadott szevazatok értéke szerint sorbaállítva találhatja meg ezeket az alkotásokat. Miután elolvasott egyet, lehetősége van értékelni a művet, amit kérem tegyen is meg, ezzel segítve a többi Olvasót a választásban, és visszajelzést adva a Szerzőnek is.

Erotikus könyvek kedvelőinek.

Erotikus könyvek kedvelőinek.

Az oldalra látogatók egy könyvesboltban érezhetik magukat. A könyvek kategóriánként árszintenként meg vannak különböztetve. Oldalon lehetőség van előrendelésre és online rendelésre is, melyet legkésőbb 48 órán belül a megrendelő átvehet vagy személyesen az alábbi címen: Szerencsen: AbaBook Könyvesbolt

Erotikus Történetek

Erotikus Történetek

Egy leszbikus lány irodalmi igényű erotikus történetei. Amarillisz Blanka varázslatos világába kalauzolnak ezek az erotikus mesék. Néha úgy érzem, hogy a történeteim jobban felizgatják a lányokat, mint a meztelen testem. Amikor elmesélek egy erotikus történetet az olyan, mintha mindenkivel szeretkeznék, aki hallja. (Amarillisz Blanka)

Mellesleg - Történetek

Mellesleg - Történetek

Mellesleg - Történetek: - Bevallom őszintén, nem vagyok biztos benne, hogy maga a megfelelő jelölt erre a munkára. Mivel tudna meggyőzni, hogy mégis magát kell választanom? Ezt a kérdést mindenkinek feltettem, rutin állásinterjú kérdés, amire a gyakorlott álláskeresők az előre betanult személyes erősségeket szokták felsorolni. De ez a nő egyszerűen felállt, és elkezdett vetkőzni. Mielőtt beléhatolt volna, elnézte. Cseppet sem csodálkozott rajta, hogy újra és újra megkívánja a nőket. Ékszer. Ékszer van a lábuk között. Veszélyes gyémánt, felbecsülhetetlen kábítószer. Ahogy végigpörgette az agyában a megdugottakat, teljesen begerjedt. A felkínált pinába hatolt, és az sem érdekelte, hogy ez a tulajdonosának most mennyire jó vagy rossz. A forró, száraz pina gazdája hangosan nyögött, és Cecilben felébredt az ösztön...

Mocskos vágyak

Mocskos vágyak

Az oldal a kezdeti tervekben erotikus történetekkel foglalkozott volna csak. Későbbiekben rájöttünk, hogy szeretnénk átfogó ismeretekkel is foglalkozni. Ennek fényében megtalálhatóak erotikus történetek, afrodiziákumokról szóló ismertető, fogalomtár (melyben erotikus fogalmakkal foglalkozunk), receptek, hírek, és egyéb sok érdekes dolog, mellyel későbbiekben foglalkozni szeretnénk. Nálunk kiélheti a mocskos vágyait egy fantáziadús egyén, mellette építő jellegű információkat is magába szívhat. Szeretnénk megcsinálni a ma eléggé divatos magyarország szextérképét melyen mindenki bejelölheti a nyilvános helyen megél erotikus élményeit.

SztoRInya

SztoRInya

Küld be a legcikibb sztoridat, vagy értékeld másét. Jó sztorik, ciki helyzetek. A legjobb sztorik egy helyen. Ha beküldöd a történetedet, akkor mások azt értékelhhetik. A magyar FMyLife klón. Légy az első tagok között. Gyere és regisztrálj most.

Törté-Net

Törté-Net

Törté-Net TV - Manga és rajzfilmek. Az oldal erotikus tartalmú írásokat közöl, ezért megtekintése csak 18 éven felülieknek ajánlott! Az oldalon megjelenő írásokat a szerzői jog védi, így bármiféle másolásuk törvénytelen, és bírósági eljárást von maga után. Amennyiben saját történetedet fedezed fel az oldal fizetős részében, és nem óhajtod ott látni, úgy a 'notice-and-take-down' (értesítési-eltávolítási) elvnek megfelelően az értesítés után az írást azonnal áthelyezzük az ingyenes részlegbe. Legnézettebbek: 1.) A szerelem fürdője 4. rész, 2.) A szerelem fürdője 3. rész, 3.) Jiburiru 3. rész, 4.) Született érzéki feleségek 1. rész, 5.) A szerelem fürdője 1. rész 6.) Mesék felnőtteknek - Baszafari Tanganyalában, 7.) A szerelem fürdője 2. rész, 8.) Jiburiru 2. rész, 9.) Született érzéki feleségek 3. rész, 10.) Mese felnőtteknek - Don Quiote de la Kanca ... Legyél te is tag!

Vadóc lányok történetei

Vadóc lányok történetei

A pornó királynői Tűzforró videók Vadóc lányok meséi Vad Vágyak Képtára Szex-Sziget Partnerek, kérdések Egy történet: Éjszakai vezetés Tavaly egy forró nyári éjszaka autóztam haza. Forgalom alig volt, így nyugodtan lehetett menni, ekkor egy pihenőnél ledobtam a gatyám és így indultam tovább. Csak szabályosan 90-nel mentem közben elkezdtem kiverni a farkam. Már majdnem a csúcsra értem, mikor egy villogó rendőrautó megállított. Igazoltattak egy férfi és egy fiatal tanulólány. Kiszállítottak, nem volt mittenni így álló fasszal kiszáltam. A rendőrlány nagyot nevetett, kuncogva mozgatta a lámpát az arcom és a farkam között. Az őrmster nagylevegőt vett, majd szabadkozva útnak engedett, közben rámmosolygott.

igennem
Tuti menü